Loading...

Pályapalánk, kerékpártároló

Pályapalánk

Floorball-unihockey pályapalánk, foci pályapalánk

Egyre több iskola rendelkezik már jó minőségű szabadtéri pályával. A lehetőségeket figyelembe véve érdemes gondolkodni ezeknek a pályáknak a fejlesztésére. Részükre ajánlanám a foci pályapalánk rendszert illetve a floorball-unihockey pályapalánk rendszert. Mindkettő anyaga maximálisan időjárásálló, használata balesetmentes, telepítése többféle módon lehetséges. A pálya méreteihez lehet igazítani a kialakítását.

 

A foci pálya palánk 2,00 x 1,1 m-es elemekből áll. Anyaga fa betétezésű üvegszál erősítésű poliésztergyanta, anyagában színezve. A tartószerkezetek tűzihorganyzott acél profilok. Az acél oszlopokat pl. betonozott talajra talpas kivitelben készítjük, és dűbelekkel rögzítjük a betonhoz.

Lazább talaj esetén az altalaj építése során beépített talajhüvelyekben helyezhetõk el az oszlopok, amelyekre csavarkötéssel szerelhetők a palánkok.

A pályapalánkon, szükséges legalább egy ajtót elhelyezni, ahol a játékosok cseréje történik.
Grundok esetében, az alapvonali palánkok természetesen magasíthatóak.

Szükség esetén a tartóoszlopokba hálótartó csövek illeszthetők, amelyekre felszerelhető a védőháló.
A palánkrendszer felületkezelést nem igényel, teljesen síkfelületű, nem szálkásodik, felső éle lekerekített, időjárásálló, hosszú élettartamú, mely nagyon jó reklámfelület.

focipályapalánk

Kerékpártároló


A kerékpározás térhódításával a bemutatott kerékpártárolók alkalmasak 3-6db, de bővíthető még több kerékpártárolására is. Mind a MTB, mind pedig a vékonyabb kerekű kerékpárok tárolására alkalmas. A talajhoz erősíthető, stabil kivitel.

7791 kerekpartarolo

Utoljára frissítve:szerda, 28 január 2015 22:52
Tallár Tamás

Testnevelő tanár, kosárlabda szakedző.
A Sportszervilág Kft. tulajdonosa.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pin It

5 permethrin cream
hqtexts.ru заказать копирайтинг - truedrugmart.com buy cheap rogaine foam

Log in

create an account