Loading...

Kézilabda kapu rögzítési megoldások

Kézilabda kapu rögzítési megoldások

Hazánkban az elmúlt két évtizedben közel húsz haláleset történt sportkapuk felborulása miatt. Ha megfelelően lettek volna rögzítve a kézilabda kapuk, labdarúgó kapuk, ezek a balesetek nem történhettek volna meg. Az ide vonatkozó Magyar Szabvány előírja, hogy a kézilabda kaput felborulás ellen mindig biztosítani kell!
A sportkapuk rögzítésére számtalan megoldás létezik, öt féle kapurögzítési megoldást kínálunk vásárlóink számára.

Kapu rögzítési megoldások beltérre

Hordozható kézilabda kapuk
Új tornaterem vagy tornacsarnok építésekor a sportpadlóba, ún. kapurögzítő tárcsákat kell süllyesztve beépíteni. A kézilabda kaput a hálótartó oldalain kialakított füleken keresztül, marokcsavarokkal a tácsákhoz kell szorítani!

Talajhüvelyes kézilabda kapuk
Új tornaterem vagy tornacsarnok építésekor az altalajba előre, talajhüvelyeket be kell betonozni. A kézilabda kapu oszlopait a hüvelyekbe kell állítani, biztosítva ezzel a kapu stabilitása. Használaton kívül a kézilabda kaput a hüvelyekből ki kell emelni és a hüvelyekre a fedeleket rá kell helyezni!

Kapu rögzítési megoldások kültérre

Beton vagy aszfalt sportpálya

Mobil kézilabda kapuk
A kézilabda kaput a hálótartó oldalain kialakított füleken keresztül a vastag aszfalt- vagy beton réteghez kell dűbelezni, biztosítva így a kapu állékonysága!
A kézilabda kapu hátsó összekötő rúdjára 50kg súlyú gurítható ellensúlyt kell helyezni, meggátolva így a kapu felborulása!

Talajhüvelyes kézilabda kapuk
Az altalaj építésekor előre be kell betonozni a talajhüvelyeket. A kézilabda kapu oszlopait a hüvelyekbe kell állítani, biztosítva ezzel a kapu stabilitása. Használaton kívül a kézilabda kaput a hüvelyekből ki kell emelni és a hüvelyekre a fedeleket rá kell helyezni!

Élő füves sportpálya

Mobil kézilabda kapuk
A kézilabda kapu oldalsó hálótartóinak külső felén a földbe le kell hajtani a menetes rögzítő tüskéket, majd a kengyelt marokcsavar segítségével a hálótartó csőhöz kell szorítani, így biztosítva a kapu állékonysága!
A kézilabda kapu hátsó összekötő rúdjára 50kg súlyú gurítható ellensúlyt kell helyezni, meggátolva ezzel a kapu felborulása!

70402 70403 behajtokulcs menetes rogzito tuske

Talajhüvelyes kézilabda kapuk
Az altalaj építésekor előre a talajhüvelyeket be kell betonozni. A kézilabda kapu oszlopait a hüvelyekbe kell állítani, biztosítva ezzel a kapu stabilitása. Használaton kívül a kézilabda kaput a hüvelyekből ki kell emelni és a hüvelyekre a fedeleket rá kell helyezni!

Műfüves sportpálya

Mobil kézilabda kapuk
A kézilabda kapu hátsó összekötő rúdjára 50kg súlyú gurítható ellensúlyt kell helyezni, meggátolva ezzel a kapu felborulása!

Utoljára frissítve:szerda, 22 február 2017 17:47
Tallár Tamás

Testnevelő tanár, kosárlabda szakedző.
A Sportszervilág Kft. tulajdonosa.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pin It

5 permethrin cream
hqtexts.ru заказать копирайтинг - truedrugmart.com buy cheap rogaine foam

Log in

create an account