Loading...

A kosárlabdák új sztenderdje!

A Molten Corporation, mint a világ egyik vezető verseny-labda és sportfelszerelés gyártójának bejelentése alapján új GL7X és új GL6X kosárlabdák kerülnek 2015. júniusától a boltokba.
A nagysikerű GL7 és GL6 kosárlabdák mintájára a GL7X és GL6X labdák - némi fejlesztéssel - szintén a Molten kimagasló technológiai eljárásával készültek. Bár a GL7/GL6-os sorozat jelenleg a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA), valamint számtalan szervezet és liga hivatalos labdája, az új Molten GL7X és GL6X kosárlabdák felülete és megjelenése remélhetően túlszárnyalja majd a GL7/GL6 labdákét.
A labdák tökéletes felülete érdekében a Molten különböző változtatásokat eszközölt, miszerint még inkább összhangba hozta a felületi bordákat és egységesítette azokat. Ezen felül, a 12 paneles GUIGIARO éles színkontrasztjai nem csak a játékosok, hanem a nézők számára is fokozott láthatóságot biztosítanak.

Ezentúl a FIBA által szervezett mérkőzések hivatalos játéklabdái a GL7X és GL6X lesznek. A Molten továbbra sem áll le a fejlesztésekkel. Mottóját „For The Real Game” tartja szem előtt és törekszik arra, hogy mind a design-ban mind a funkcionalitásban a legtökéletesebb kosárlabdát biztosítsa a játékosok számára!


Termékjellemzők:

1. Egyenletes felület

A fejlesztés a felület egységesítését célozta meg, miszerint a bordák mintázatát szimmetrikusra és az egyes bordák nagyságát azonos méretűre szabta, forradalmasítva a hagyományos felületet, mely így mindig tökéletes tapadást és fogást biztosít.

tradicionális bordázat molten labdaegységesített bordázat molten labda

 

 

 

 

2. Fokozott láthatóság

A jól ismert design és színösszeállítás megmaradt, de a kontrasztok növelése jelentős javulást eredményezett a labda érzékelhetőségében, láthatóságában. A labdák mozgása nagyobb távolságból is láthatóbbá vált, így a szurkolók a játék minden részletét nyomon követhetik.

 
Áttekintés

Név GL7X GL6X
Termékkód BGL7X BGL6X
Méret 7-es 6-os
Anyag valódi bőr
Minősítés FIBA engedély
Előállító ország Thaiföld

Hivatalos mérkőzéslabda:

  • A FIBA hivatalos mérkőzéslabdája
  • 2015 Férfi FIBA Americas championship
  • 2015 Férfi FIBA Asians championship
  • 2015 Férfi FIBA Oceania championship
  • 2015 Afrobasket
  • 2015 Eurobasket

A Moltenről:

A Molten mint labdák és sportfelszerelések gyártója, 1958-as alapítása óta készít és értékesít kézi-, röp-, futball- és kosárlabdákat, kompromisszumok nélküli minőségben. A Molten folytatja és egyben emeli a minőségi sztenderdeket az elit bajnokságok, csapatok, világesemények elvárásainak megfelelően.

„For The Real Game”

Mottónk „For The Real Game” - szabad fordításban az „igazi játékért” – szellemiségében történik a folyamatos fejlesztés, melynek köszönhetően a gyártási folyamatokban és a felhasznált anyagokban a tökéletességre törekszünk. Hisszük hogy az igazi játékot csak kifogástalan labdákkal lehet játszani, ami segíti sportolóinkat képességeik maximális kihasználásában.

molten for the real game sav

Utoljára frissítve:szerda, 22 február 2017 17:35
Tallár Tamás

Testnevelő tanár, kosárlabda szakedző.
A Sportszervilág Kft. tulajdonosa.

Kapcsolódó elemek

Tovább a kategóriában: MOLTEN labdák iskoláknak »
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pin It

5 permethrin cream
hqtexts.ru заказать копирайтинг - truedrugmart.com buy cheap rogaine foam

Log in

create an account