Zeropoint kompressziós szárak, zoknik 20% kedvezménnyel a készlet erejéig!

 

Kosár0
A kosár üres!

Ön a következő fizetési módok közül választhat a vásárlás végső fázisában:

  1. Helyszíni készpénzes – a megadott átvételi helyen, előre egyeztetett időpontban Ön készpénzben fizeti ki a rendelt terméket/termékeket. Más költség nem terheli Önt ez esetben.
  2. Postai utánvéttel – a Magyar Posta Zrt. MPL üzletágán keresztül kerül kikézbesítésre a rendelt termék/termékek. Ön ebben az esetben kifizeti a szállítónak készpénzben a termék/termékek árát, a szállítási költséget és az utánvételi díjat.
  3. Banki átutalással – a megadott bankszámlaszámra átutalja a termék/termékek árát (a megjegyzés rovatba írja be a megrendelés számát), és amennyiben futárszolgálatot választotta, a szállítási díjat. A pénz beérkezése után a futár 2-4 munkanapon belül kézbesíti a megrendelt terméket/termékeket, vagy amennyiben személyes átvételt választotta, a rendelt terméket/termékeket a megadott címen előre egyeztetett időpontban átveheti.
  4. Bankkártyás fizetés – Webáruházunk a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A Webáruház a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a Webáruház nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a Webáruház oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell a TLS titkosítást.
    A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján.

Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat! / Gyakori kérdések és válaszok a bankkártyás fizetésről.

Információk, adatok a banki átutaláshoz:

  • Sportszervilág KFT.
  • 1035 Budapest, Miklós u.13.I.4.
  • Számlaszám (CIB BANK) 10700763-68017185-51100005

 

 

 

 

 


Termékek

Menu