Zeropoint kompressziós szárak, zoknik 20% kedvezménnyel a készlet erejéig!

 

Kosár0
A kosár üres!

KIFOGYOTT
Bőr medicinlabda

Bőr medicinlabda 3kg

Értékelés: Még nincs értékelve
Gyártó:Winner-Kézmű
Készletinfó:Elfogyott 0 termék
Cikkszám:BME3

Termék méretek és súly

Súly: 3.0 KG
18.228 Ft
Bőr medicinlabda, valódi marhabőrből, 0,5-5 kg os
Súly:

on-order.gif

Leírás

Bőr medicinlabda, az igazi!

Válaszd a minőséget, ne az ár vezéreljen a döntésedben, nem fogod megbánni!

Anyaga: színbőr-marhabőr textil béléssel

Töltése: műszál vatelin és homok

Méretek: 0,5 kg|1 kg2 kg3 kg4 kg5 kg

Miért ez a medicinlabda a legjobban használható iskolai testnevelési órákon vagy edzéseken?

 

Minden tulajdonsága kedvezően befolyásolja a feladatok végrehajtását!

A felülete nem csúszik, a medicinlabda elkapásánál és kidobásánál egyaránt könnyű vele dolgozni. Főleg az elkapásnál nem kell tartani a balesetveszélyes helyzetektől. (ujjficamodás, mellkasi vagy fejsérülések)

Mindenki a saját tenyerére tudja formálni a medicinlabdát a kidobás előtt, ezzel egy stabilabb helyzetet lehet kialakítani.

A medicinlabda elkapásakor nincs az a zavaró és sokszor fájdalmas rezonancia, amely a többi medicinlabdánál előfordulhat.

Kíméletesebb az izületekre.

Mennyire tartós a marhabőr felület, milyenek a tapasztalatok?

Mindennapos iskolai használtot is kiválóan bírja. Természetesen a legalapvetőbb szabályokat be kell tartani azért. Gondolok itt elsősorban arra, hogy ne focizzanak vele, ne üljenek rajta, ne dobják neki semmilyen hegyes vagy éles tárgynak.
 Éveken keresztül lehet használni és akinek már volt rossz tapasztalata más felületű vagy töltésű medicinlabdákkal, az most kellemesen fognak csalódni.

Mi a helyzet az aszfaltos illetve a vizes pályafelületekkel?

Mint minden valódi bőrből készült termék kényes lehet bizonyos fizikai hatásokra. A vizet nem kedveli a bőr, és nem is javasolom az ilyen időben való használatát. Kibírja a medicinlabda, de nem tesz jót neki, és csökkenti az élettartamát illetve a kiszáradása után könnyebben kirepedhet. Ezt tehát el lehet kerülni, ha rossz időben, vizes felületen nem használjuk. Az aszfaltos pályák amennyiben még nincsenek nagyon erősen kikopva, a felülete nem morzsalékos, elvben nem okozhat gondot. Ezek az un. lágy aszfaltos, sportaszfaltos pályák.

Sokszor felmerülő kérdés, a medicinlabdák javíthatósága?

Semmi sem tart örökké. Még a legjobb minőségű medicinlabdáknak is van egy élettartama. Ez függ a használat minőségétől és a pálya felületektől is.

Hosszabb idő elteltével, előfordulhat, hogy a medicinlabda a varrásánál szétszakad. Ilyen esetben a labdát tegyük félre, és kérjük szakember segítségét a hiba elhárításához. Ma már a sportszerjavítók nagyon szépen tudják kijavítani az esetlegesen felmerülő varrási hibákat.

Nem lehet elkerülni a beszerzésére fordított összeget sem, ez sok vagy kevés?

A valódi bőrből készült medicinek a minőséget képviselik. Nem véletlenül kerülnek többe, mint a megszokott pl. gumi medicinlabdák, amelyeket általában vízzel töltenek meg. Nem lehet ezekkel egy kalap alá venni a valódi bőr medicinlabdákat.

Itt vannak a műbőrből készítettek, amelyek nem rosszak, de azért érezhető a különbség a kettő között. Érdemes utánaszámolni, hogy mennyire éri meg egy drágább, de kiváló tulajdonságokkal rendelkező valódi bőr medicinlabdát megvenni, vagy inkább egy olcsóbb, de minőségben és használhatóságában gyengébb medicinlabdát venni?

Sokszor néhány éven belül többszörösét is el kell költeni medicinlabdára, mert bizony hamar tönkremennek. Ezért is javasolom a valódi bőr medicinlabdákat, nekem a 35 év altt nagyon beváltak.

Vélemények

Friss értékelés

    Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.
Kérjük, írja meg (rövid) véleményét....( min. 100, max. 2000 karakter)
Elsőként: Értékelje a terméket. Válasszon egy értéket a 0 (legrosszabb) és 5 csillag (legjobb) között. Értékelés:
Begépelt karakterek:

Hozzászólások

Add comment


Security code Refresh

Vissza ide: Bőr medicinlabdák

Termékek

Menu